E-bike arrangement

Huur een elektrische fiets bij ons en ga langs de mooiste plekjes in de omgeving.
Actieradius van 60 tot wel 100 km (afhankelijk van de gevraagde ondersteuning). De fietsen zijn van het merk Kalkhoff, voorzien van een middenmotor, hydraulische handremmen en zeven versnellingen.

Kosten per dag: € 27,50.
Borg voor een elektrische fiets is € 50,–.
Voor het leveren van een goede elektrische fiets graag lichaamslengte bij reservering opgeven.

Fiets arrangement

Wij kunnen zorgen voor prachtige Hollandse fietsen van Gazelle of Batavus. Op deze fietsen gaat u echt voor uw plezier een rondje door de omgeving.
De fietsen zijn voorzien van drie versnellingen en terugtraprem of handremmen. Ze hebben voordragers en/of achterdragers. Ook fietstassen zijn mogelijk.

Kosten per dag: € 12,50
Borg fiets: € 20,–.
Voor het leveren van een goede fiets graag lichaamslengte bij reservering opgeven.

Paardenervaring arrangement

De paardenervaring is mogelijk voor kinderen en volwassenen. De paarden van Stal Huijberts vinden het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden. Door hun geduld en betrouwbaarheid kan iedereen, met of zonder ervaring met paarden, een fijne paardenervaring beleven bij Stal Huijberts. Behalve poetsen en knuffelen mag je ook, onder begeleiding, een buitenritje maken in de omgeving. Voor boekingen en meer informatie: www.stalhuijberts.nl. Dit arrangement is alleen te reserveren via www.stalhuijberts.nl.

Aangespannen ritten arrangement

Met de huifkar, koets of marathonwagen kan een rit gemaakt worden door de polder bij Schagen. Een gedeelte van de rit voert over de Westfriese Omringdijk waar je een prachtig uitzicht hebt. In de verte zie je verschillende authentieke dorpjes liggen en geniet je van het prachtige Hollandse landschap. De koets en marathonwagen(s) zijn te boeken voor 1-3 personen. De huifkar is te boeken voor 4-10 personen. Voor boekingen en meer informatie: www.stalhuijberts.nl.