UW GASTHEER & GASTVROUW

Wie zijn wij?

Wij zijn Siem en Marja Huijberts, beiden geboren en getogen in het gezellige stadje Schagen. In september 1994 zijn wij met onze 3 kinderen van het centrum van Schagen verhuisd naar de boerderij aan de Lagedijkerweg 38 in Schagen.

Omdat wij in 1993 een eigen aannemingsbedrijf zijn begonnen, konden we de verbouwing van de boerderij in eigen beheer doen. Binnen 5 jaar is het woongedeelte helemaal naar onze zin verbouwd. Daarna is er een nieuwe stal met schuur gebouwd en als laatste is de kleine stal vernieuwd.

Het achterste gedeelte van de boerderij was nog niets mee gedaan. Toen de kinderen de deur uit waren ontstond het idee om daar een gastenverblijf van te maken. Deze droom hebben we in 2016 gerealiseerd.

Omdat we erg van het boerenleven houden is het thema “boerenleven” in het hele verblijf terug te vinden. Met zelfgemaakte creaties is er een persoonlijk tintje gegeven aan de diverse ruimtes .

Zelf genieten we van onze paarden, schapen, kippen, bok, kat en hond.

Voor zowel kinderen als volwassenen is het mogelijk een paardenervaring op te doen met onze eigen paarden of een aangespannen rit te maken met de koets of marathonwagen.